AuG28 Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AuG28 Forum

Za sve igrace CS, ali i druge!!!

HomeGalleryLatest imagesSearchRegisterLog in

xQ.c0re vs. nkt.-

Go down 
2 posters
AuthorMessage
FicHAAA^^

Number of posts : 7
Registration date : 2009-01-11

xQ.c0re vs. nkt.- Empty
PostSubject: xQ.c0re vs. nkt.-   xQ.c0re vs. nkt.- I_icon_minitimeSat Jan 17, 2009 11:56 pm

Igrali smo dd2... Svi smo bili na Team Speaku... i likovi 3.(trecu) rundu ja mislim isli dg... i ja napravim ace...znaci svih 5 ubijem...i lik me poceo gledat(the_strongest)...i odmah 4 rundu. ja bacim he na kr...kao sto su mi rekli kolege s team speaka da idu kr... i on kaze ficho zadnja opomena...za wh...Neutral... i pri rezultatu 14:1 oni mi promjenimo strane i on kaze...xq.c0re su disqualifisani...omfg... i ja sam se naljutio i odluci vam stavit od prva 4 igraca SS koja su bila na scoru...a zadnji se isfurao i osao s kompa Neutral sa smoke runde i pitao admina ocemo na steamu igrat kad mislis da imam wh,ali admin ni nezna sto je steam Neutral p.s admin vam je bot Neutral

xQ.c0re - F1ch'0*

xQ.c0re vs. nkt.- Xqcoreiw4
xQ.c0re vs. nkt.- W640

xQ.c0re - dmb [A]

xQ.c0re vs. nkt.- Dedust20030bm9
xQ.c0re vs. nkt.- W640

xQ.c0re - n00b1x!!!8 Le$sA.

xQ.c0re vs. nkt.- Dedust20025yq6
xQ.c0re vs. nkt.- W640

xQ.c0re - Corpse[M]aker'

xQ.c0re vs. nkt.- Ssssgp2
xQ.c0re vs. nkt.- W1024
Back to top Go down
Gatsby

Number of posts : 6
Registration date : 2009-01-15

xQ.c0re vs. nkt.- Empty
PostSubject: Re: xQ.c0re vs. nkt.-   xQ.c0re vs. nkt.- I_icon_minitimeMon Jan 19, 2009 6:57 pm

steta sto ste ih diskvalifikovali....
po ovim slikama se vidi da nisu imali wh jer bi kroz dim mogli da vide saigrace sve...
Back to top Go down

xQ.c0re vs. nkt.-
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 7. Mec: xQ.c0re vs nkt. 21:00 CW1
» xQ.c0re Prijava
» Knindze Krajisnici vs xQ.c0re ; Odlozeno za Utorak 21h.